30 Mayıs 2009 Cumartesi

POSTA KUTUMDAN


Hani bazen cok yogun olursunuz basinizi kasiyacak vaktiniz olmaz. Bir yigin isiniz arka arkaya siralanir kendinize bile ayiracak vaktiniz olmaz.
Internete giremezssiniz, girseniz de hemen acil mektuplariniza bakar onemli olanlarini tiklar alel acele okur ve cikarsiniz .
Iste bahar aylari oylesi dolu idi. O yogun gunler bitince teker teker okunmayan mektuplari actim cogu buyuk magzalardan gelmis online satislar ile ilgili. Zamanim olunca acip okuyorum teker teker, acelem yok.



Iste gelen kutumdan sectigim yaz kiyafetleri,en cok giyilecek olanlar sortlar ve ceketler bakalim nasil giyilmisler .




Sicak gunlerin en guncel giysisi sortlar cok rahat pratik ve daha cok genc.Her mevsimin vazgecilmezi ceketler hafif koton kumaslardan yapilmis , yaz kiyafetlerinin de en guzel tamamlayicisi.Daha cok pileli sortlar uzerine giyilen ceketler sortlarin is kiyafeti olarak da giyilmesine izin verdi.Ustteki uzun beyaz ceket safari tipi ama blazer yaka ve buyuk cepler ve
arkadaki kusak daha hos yapmis gorunumu , uzun ustte kisa altta yakistirmasi ile alttaki pileli sort inanilmaz uyum saglamis bu ceket modeline.





Magzalarda dolasirken modeldeki yesil bluzu gorsem almam ama bu kiyafetin icine bicilmis kaftan olmus civil civil kucuk firfirlariyla.Kola takilan kelepce bilezik cok hosuma gitti kristal cam gibi.Metalik capraz sandallar kiyafetin en
son noktasi beyaz biyeleriyle daha iyisi olamazdi saniyorum.

Cok rahat cok modern bir kiyafet koldaki bilezik haric butun parcalar Nanette Lepore yaz kolleksiyonundan.


Ic gecirip aman nerden buluruz bulamayiz dediginizi saniyorum ama pekcok marka bu tip sortlar ve ceketler yapti bu yaz . H&M gibi Zara gibi.


Yandaki kombinasyonda fermuarli gri short kendi trendini tasimasinin yani sira bir de erkek gibi gorunmek gibi bir vazifeyi ustlenmis.Yani iki trend bir parcada olmus omuz askiliklariyla. Cok cici kipir kipir. Ceket tam bir kisa cizgili blazer. Icine giyilen atlet tisortte iddiadan uzak. Ama boyle bir kiyafet giyseydim oyle bir kolyeyi takmayi dusunemezdim. Ben o kolyeyi de bu kiyafete cok yakistirdim.Alta giyilen sandallar tabii, hafif ve Helenist.
Kolye ve sandal haric bu kiyafet Rag&Bone yaz kolleksiyonundan.














Ilk yazim beni yordu acemilik var epey ama alisirim ogrenirim deneye deneye
Devami var.

29 Mayıs 2009 Cuma

BASLARKEN

Bugun 29 mayis 2009 anne oldugum gun yani bugun benim anneler gunum biricik kizimin dogum gunu blogumun da dogum gunu nice yillara diyelim ve basliyalim. Ama nerden ve nasil oyle pekcok teknoloji bilgim yok sagdan soldan duydugum denedigim deneyimler ve cesaretim bu blogu acip paylasmak .Bugunun bitimine dakikalar kalmisken ani bir kararla bu alemde sizlerle birlikte olmak istegimi dizginleyemedim ve basladim ve artik sizlerleyim.