17 Ekim 2011 Pazartesi

ABIYELER NERDE?


Abiye ihtiyaci olanlara guzel bir haber Oleg Cassini Istanbul Forumdan sonra yakinda Bagdat Caddesinde ve Cevahir'de aciliyormus. Abiye aramak bulmak ve kendine yakisani  secmek epey zordur bilirim.Bu haberi gorunce sevindim sizler  de  belki sevirsiniz . Seciminiz kolay olsun.



9 Ekim 2011 Pazar

SONBAHARDA TRENDLER

Seyyahatler bitti,tatil bitti, herkesler yerli yerine yerlesti eh artik bloguma birseyler ekleyebilirim. Yaz gibi gecen Sonbahar daha bitmedi., neler giyiyorsunuz hala yazliklari degil mi?Onumuzdeki gunlerde sonbaharin baslamasi ile bitmesi bir olacak gibi.

Bu kisa surecek mevsimde kisaca trendler:

Yazin devami carpici renkleri bir arada kullanmak tum hiziyla devam ediyor.Modaseverler bu trendi epeyce benimsemis gibi yeni bir sey yok yani.

Bir aralar kurkler yok olmus gibiydi. Hakiki kurkleri giyenlerin kinanmasi ile kimseler kurk giyme cesaretinde bulunamadi bir aralar.
Neyse ki ona da care bulundu artik yapma kurkleri giymek ,manto,ceket,yelek gibi aksesuar olarak kullanmak,
cantalarda, ayakkabilarda, botlarda, saclarda bir onceki kisa gore daha da artmaya basladi ve bu sonbahar , kis artik trend oldu.

Dantel kac mevsimdir moda ve devam ediyor.Cok fazla olarak kullanilmaya baslandi dantel elbiseler ,bluzlar,ayakkabilar, cantalar aksesuarlar o kadar yaygin ki

Kisacasi kisa gececek olan bu sonbaharda yeni bir trend yok gibi geldi bana bakalim bu kisin on onde gelen trendi ne olacak?


           Sarah Jessica Parker    Kate Moss   Chloe Moretz