23 Aralık 2009 Çarşamba

2010'da STIL

W magazini 2010 Ocak sayisinda unlu modacilarin kolleksiyonlarindan secilen parcalar ile moda severlerin yureklerini hoplatmis.Fazla soze ne gerek. Ben cok hoslandim seyretmekten sizlerde seyredin favorilerinizi belirleyin.



2010 yaz modasi@modamosiella
Enson moda@Modamosiella

en yeniayakkabilar@modamosiella
modern kadin@modamosiella

sosyete@modamosiella
shik giyim@modamosiella

13 Aralık 2009 Pazar

MODA GALATA 2009


Istanbul Galata Moda gecen seneden beri merakim olmustu.Bu senekı merakım Istanbul Fashıon Days.Ne yazıkkı 3 ve 6 Subat tarıhlerınde Istanbul' da olamıyacagım.Uzgunum!

Ama merakımı gıderdım ve gecen persembe gunu Galata Moda ya gıttım. Iyıkı gıttım zıra aktıvıtenın son gunlerı kotu hava nedenıyle husran oldu.

Gelelım ılk defa bulundugum bu ortamda neler dusundum.O da husran !

Hayal ettıgım gıbı degıldı basıt bır semt pazarı gorunumunde mutevazılıktan kırılmıstı.

Modacılar acısından ıse gorusum daha cok calısmamız gerekıyor dıye dusunuyorum bırkac degısık tasarım olmasına ragmen yıne de umıtlerım suya dustu.

Boylesıne kumas zengını bır ulkede tasarımcıların sectıklerı kumaslar en buyuk hayal kırıklıgımdı.

Artık seneye Galata Modayı merak etmeyecegım.Belkı bırkac sene sonra tekrar ugrarım.
Hayal kırıklıgımı bıtırmek umıdıyle.

Gıtmısken elı bos donmek ıstemedım.Kendıme degıl de bır canıma hedıye olarak, tercıhım Ayse Denız adlı tasarımcının yarım yakalı tunık elbısesı ıle uzerınde rengarenk bluz, ıc gıyım kravat bulunan bır kolye ıdı.

Dıger tercıhım ıse Cıgdem Akın'ın cok amaclı gıyılen grı karelı ceketı ıdı.

4 Aralık 2009 Cuma

HAPPY ISTANBUL DAYS


Cok mutluyum aylar sonra tekrar Istanbul'uma kavustum.Guzel gunler beni bekliyor .Kisitli zamanimi eniyi sekilde degerlendirmeye calisacagim.
Istanbul'daki ilk aktivitem dun yani 3 Aralik'ta Point Otelde yapilan Garnierin yeni urun tanitimina
katilmam oldu.Mordolabi temsilen gittim davette,tabi bakis acim moda idi ama genc ve guzel dinamik bir ortamda Garnierin yeni urunu Kafeinli Goz Roll-On hakkinda olumlu izlenimler edindim.
Goz altinda mor halkalari ve siskinlikleri olan pek cok hanima hatta erkeklere tavsiye edilecek bir urun aslinda bir yil once Avrupa'da piyasaya surulmustu Turkiye'deki tanitimi yeni merak edenler arastirma yapip kullananlarin yorumlarini degerlendirerek secimlerini yapabilirler.