14 Ağustos 2011 Pazar

VERSACE ATELIER 2011- 2012


Iste Atelier VERSACE ,Iste couture 2012 Kis
Temmuz ayinda yapilan coutur defileleri icinde gercek hayata uygulanip kirmizi halida giyilebilecek kac tane kiyafet vardi? Cok az .

Unluler kirmizi halida ne giyecekler bu sene VIP dugunlerinde neler giyilecek? Bu sorularin cevaplari tabiiki ilk once coutur kolleksiyonlarinda. Zaten coutur yapan okadar az dizaynir var ki.
Iki elin parmaklarini gecmiyor.

VERSACE couture show yapmiyor sadece kreasyonlarini sergiliyor.Onun da cizgileri belli hep cizgilerine bagli kalarak daha bir guzeli yakaliyor.

Cok begendim , en guzel coutur bu kis ATELIER VERSACE . Bircok giyilesi uzun elbise ve parti elbisesi ile gonlumu fethetti.




Japon Oragami sanati yani sira kumaslara islenmis paternler ile uzak dogunun gizemini cok guzel yansitilmis Eteklerdeki volumler fazla abartilmadan en guzel sekillendirilmis.

Eminim unluler tarafindan tercih edilen ve kirmizi halida en cok giyilen kiyafetler bunlar olacak.

Mutlaka birkac VIP musterime tavsiye edecegim kiyafetler var ama en cok etkilendigim alttaki seker beji kiyafet umarim yakinda bir musterim icin siparisini verebilirim.



Bu arada yeri gelmisken soyleyeyim eger coture elbise siparisi veriyorsaniz, bunca yillik tecrubeme guvenerek soyluyorum en guzel en rahat bustieri Versace terzileri yapiyor.

Siparislerinize en uygun fiat istiyorsaniz bana ulasin.

Modamosiella@gmail.com














Atelier Collection Fall / Winter 2011- 12

The presentation will be held in Paris from July 4th to July 6th

C/o the Salon Marie Antoinette at the Hotel Plaza Athenee, 25 Avenue Montaigne
( from10 am to 7 pm )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder