6 Temmuz 2009 Pazartesi

BIKINI ve MAYOKINI' ler





Yaz aylarinin en guzel olayi tatil. Butun biryil ozlemle beklenen olay,daha birkac ay oncesinden hayallenen tasarlanan. Acaba ne giysem?Nasil havali olsam nasil sexi olsam? Bunlardan en onemlileri BIKINIlerimiz, MaYokinilerimiz.Acaba bu yaz kumsallarda ne hava esecek?

Tabi deniz kiyafetlerimiz trendlerden payini almislar yine. Renkler renkler,cicekler, sari, yesil,mor, kirmizi, mavi,siyah beyazdan vazgecinir mi hic.

Cizgiler gokkusagi gibi aciktan koyuya giden tonlar, ressamin panosu gibi firca vuruslari.
Gecen sene kendini gosteren degisik renkte alt ve ust kombinasyonlar epeyce benimsenmis olarak karsimizda kumsallarda,beach kluplerde.Ve bu sene diger yazlardan farkli folklor cizgileri bikinilerde mayokinilerde oldukca guzel bir akim olmuslar,Bu folk desenlerini en iyi tamamlayan kocaman aksesuarlar.Tahta, kemik,ip,deri kolyeler,bilezikler,kupeler.Sac bantlari kiyafetinizin rengine gore bazen cok sakin bazen isyankar.Gunes gozlukleri iri plastik cerceveli pembe,mavi,beyaz.Sapkalarimiz, kimilerimiz normal kasketleri secerken pariltili,tasli olmasina dikkat etmis,kimilerimiz buyuk daire sapkalari yeglemis ama hep kadinsi ve seksi kalmak ugruna.


Fazla kilolardan kurtulup vucudumuza uygun deniz kiyafetini nasil sececegimiz esas mesele. Guneslenmeye basladigimiz ilk gunlerde bikini veya mayokinimizin renk tonlarinin koyu ve daha sonraki gunlerde tenimiz koyulastiginda daha acik ve parlak renklerden olmasi, modaya uygun olumlu gorunusu elde edebilmek icin gereklidir saniyorum. Nasil??Hazir miyiz yaza tatile denize??


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder