12 Haziran 2009 Cuma

BOHO SHIK

Bu yaz moda magazinlerinde cokca okudugumuz stilistlerden cokca isittigimiz BoHo Sikligina dokunmadan olmadi.BoHo Bohemiadan geliyor.Bohemlerin giysileri uzun rahat elbiseler, uzun klos kesim etekler,tuniklerin ustlerine bizim kanavice islerimize benzer isler.
Bununla kalmayip gecen senelerin trendi hippie sikligini ve kasaba sikligini buna katip yeni bir akim olmus Boho Sikligi.Cok renklilik hakim. Kumaslarda folklor cizgileri , kasaba cicekleri bizim basma desenlerimizle al sana BoHo. Eskimis yirtilmis jeansler rengi acilmis kloraga basilmis tulumlar,salvarlar.Cantalarda sandallarda botlarda material sued ve puskuller, aksesuarlarda tuyler sac bandlari taslar, hakim renk turkuaz .Bunlarin hepsi BOHO SIKligi.
Cok sevimli ve hos bir trend oldu, ben sevdim umarim uygulamada zorluk yoktur.Kolay bulunabilir meteryallerle bu trendin takipcisi olmak isterim.




Basmadan yapilmis bir salvarin ustune boncuklarla islenmis bi t-shirt basit bi sandal puskullu bir canta.
Uzun karmasik cicekli bi elbise boynunuza kocaman boncuklu bi kolye omuzunuza desenli sued canta bezden de yapilmis olabilir.Aman elbisem desenli cantam sade olsun demeyin olsun o da desenli renkli olsun ,renkler karissin ki adi BoHo olsun.
Yirtilmis bir jeans kloraga basilmis bi t-shirt saciniza tuylu bir band kulaklariniza kocaman kupeler, gozunuzde tel gozlukler.

Yas ucu acik Rahat ve Hur


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder