18 Haziran 2009 Perşembe

JUMPER-ROMPER






Bu yazin 2009 yazinin anahtar kelimesi rahatlik. Nasil sik ve rahat olunur. Moda bunu hedeflemis bu mevsim. Dunyanin sicakliginin artmasi buna en buyuk sebeb olmali. Tulumlar geri geldi yine onbes sene oncesinin tulumlari.Unutulmus gibiydiler hamile kadinlar bile giymez olmustu overallari. Neyse bu yazin en pratik giyimi tek bir parca.Tulumlarin kisa olanlarina sort kadar kisa olanlarina romper demisler.
Gunluk ve gece kiyafetler olarak , tabii kumaslari cesitlilik gostererek cicekli koton, saten ,ipek ,jeans hatta lame dore olarak da tasarlanmis.
Spor olarak giyilmek istendiginde kucuk cicekli koton veya jeans tipi bir tulum secilip basit bir sandalla uzun sapli bir canta ile uyum saglanabilir.
Saten veya lame,ipek kumastan olanlari tercih edilip yuksek topuklu bir ayakkabi ile sik bir gece kiyafeti olabiliyor.





Kisa sort tipi olanlari Romperlar (ben buna sort elbise veya kisa tulum diyecegim) tabii cok genc ve guzel biraz cocuksu. Gunun her saatinde rahatlikla giyilen civil civil bir giyim tarzi.Ister jumper ister romper olsun tercihiniz benim dusundugum bir tek nokta var olumsuzluk olarak o da eger disardayken ????? onu da size biraktim nedir bunun olumsuzlugu dusunun bulacaksiniz rahatlikla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder